Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vila i frid älskade morfar


Beskedet

Telefonen ringde för
en stund sedan

Ville inte svara men
gjorde det ändå

Nu är min morfar
äntligen smärtfri

Själen har lämnat
hans kropp

Men kommer alltid
finnas kvar hos oss




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-18 20:12



Bookmark and Share


  aol
samma tänkte jag när min morfar blev ihjäkörd vid 90 års ålder
2010-10-24

  Carr0
Beklagar verkligen. *krama om* vet precis hur det känns.
2010-10-20

  firefire
jag är ledsen och beklagar sorgen..tråkigt att höra..
2010-10-19

  Nikolai Jungsin VIP
Kram
Nu är han smärtfri men han finns med dig.
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP