Sådan är KAPUTT-alismen.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådan är KAPUTT-alismen.




PÅ FÖREKOMMEN ANLEDNING

cyniska svin spekulerar

i fattiga människors skördar

svälten som sedan grasserar

som massakrerar och mördar

väljer man att nonchalera

viktigast är ju profiten

tycker de som är förmera

som redan har största biten

 

LARZ GUSTAFSSON 18/10 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-18 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra rutet!
2010-10-19

    ej medlem längre
bra
2010-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Skrevs i går kväll.
2010-10-19

  Mats Henricson
Kan inte annat än applådera denna dikt ! Men är den inte av lite äldre datum ?
2010-10-18

  Måna N. Berger
Så sant. Så ser det ut i världen. Är människan kaputt?
2010-10-18

  anits VIP
Mycket bra skrivet, men dom får
nog sitt en gång dom också, som
har fått det mesta
2010-10-18

    Lars Gullberg
Dom kommer inte undan
det gör ingen
alla är vi en del av det som sker
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP