Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En havsbris av kärlek

Ifrån stillhetens ocean

blåser en havsbris av kärlek genom hjärtat

Öppnar portar där förr var stängt

Vädrar ut allt gammalt unket

Den som förr i tankars klister varit blind

ser så klart i denna vind




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-19 19:10



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart skrivet!
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP