Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det nya livet

Det var den sista
av de många mulna solskensdagarna,
det sista
av de många långa åren.
När själen sprang fri
och murar rämnade,
när livet åter levdes.
I goda hjärtan grodde hoppet!

Så slöt sig åter
livets djupa öga,
kring stora drömmars litenhet.
Nätta fötter sjönk i lera,
lätta hjärtan ankrade.

I ett hörn av tankens kamrar
finns en liten gnista kvar.
Glädjens loppa vilar stilla
till den dag
då sköna toner sjunga livets sång.




Fri vers av littlemiss
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-19 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

littlemiss
littlemiss