Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aktivt

Nu fattar jag igen och skriver
Brunnen till kreativitet behöver inte alltid grunda sig i hemska träsk
Just nu får vardagen glittra mer än vanligt

Jag måste lära mig

Ta vara på de stunderna

För nu tusan ska jag bli aktiv igen




Fri vers (Fri form) av Andunelen
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-19 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen