Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss

Låt oss dansa.

Dansar med vapen,
stampar takten,
med ammunition i blicken.

Låt oss sjunga.

Sjunger med aggressivitet,
går till högre volym,
med krig i blicken.

Låt oss vara vi.

Vi med matchade händer,
känner beatet,
med känslorna besvarade.

Dansar du så ska jag följa dina steg,
låt oss sjunga den tuffa melodin.




Fri vers av Ebeling
Läst 238 gånger
Publicerad 2010-10-20 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebeling
Ebeling