Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober

himlen klarnar upp

fullmånenatt ugglenatt

väntar därute

norrifrån kommer

vind som viskar om vinter.




Bunden vers av dystopia
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-20 22:16



Bookmark and Share


  stenhur VIP
naturens tecken med anad agenda. Besjälat, fint!
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

dystopia