Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att känna, erkänna, delge och dela.


Säg mig vad du tänker

Du ställde så många frågor,
jag gav knappt några svar,
nu vet jag att du bara ville se vem jag var.

Du sa, vet du vad jag tycker,
det var en fråga, men jag gav inga svar,
jag förstod inte vad det var.

Du gjorde sönder min stengrund,
nu hoppar jag bland stenar,
ibland fastnar min fot.

Äntligen en känsla som känns,
och som går att sätta ord på,
jag är dig evigt tacksam.




Fri vers av Bea_uti_ful
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-20 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bea_uti_ful