Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text och rubrik är kodad med dolda medelanden. För er som inte förstår innehållet, blunda och återgå till era jobb. Ni andra som förstår innehåller, lär er mer om filosofin för att bli fullkomligt fria.


Massförstörelsevapen är underbart vackert när vi dött

(läs ingressen innan du börjar)






Dom där

Det dödar oss alla

Oss själva också

Ett yttre ser på oss

tortyr i främmande form

Svart vitt

Ditt vAPEN

ditt självmord

Ord skickas vidare

Dagens massförstörelsevapen

Vill du stoppa krigen?

Stoppa då massförstårelsevapnens kärlek




Övriga genrer av Enno Taleb
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-21 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enno Taleb
Enno Taleb