Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min man!

tillsammans.

vi har skapat världen den finaste gåva.

och din kyss mot min panna.

det är mycket mer än bara en kyss.

trygghet..

kärlek.

ömheten du ger.

rysningar längs min ryggrad.

inuti mig.

ett liv.


så litet...


men så stort...

fyllt med a vår kärlek.

och du viskar tysta ord.

om en framtid..

om oss.

vår saga.




Fri vers av Vingslag
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-22 18:27



Bookmark and Share


  WhiteTrashBastard
vackert vackert önskar dig och er all lycka
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Vingslag
Vingslag

Senast publicerade
Min man!
<3 kärleken
borta
* Se alla