Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hagelvintern slår

 

hagelvintern slår

sommaren ur oktober

- jublar november

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-23 11:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns som ett tungt kroppsslag ...
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP