Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var lite mer än ett år sen vi började prata - ändå känns det som vi har känt varandra sen.... ja, alltid. Flera år iaf. Du betyder otroligt mycket - jag hoppas att du vet det. Jag vet vad det är jag känner. Äkta vänskap..


Du Fann Mig Innan Jag Funnit Mig Själv

Vi tog
Steget
Vi valde
Varandra
Vi gjorde våra världar
Enade

Våra vägar
Möttes
Ja de korsades
medvetet
Du fann mig...
ja du fann mig innan jag funnit mig själv

Du
Får livet
Att verka
Enkare

Du
Får mig
att vilja
Leva

Och jag
ska finnas
Som ingen funnits
Jag
ska lyssna
som ingen lyssnat

Ja jag ska finnas där...
Alltid finnas där för dig









Fri vers av T.R.
Läst 508 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-24 08:43



Bookmark and Share


  Manal
en betydelsefull dikt .
2010-12-25

    Flizc
vacker ^^ otroligt bra :)
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

T.R.