Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går på hennes vatten



Väver trasmattor
med varsam hand fingrar på
remsorna drömmer
sig bort ibland ser hur en
sliten sjöman går iland

vacklar på stegen
blicken förtegen gör
henne förlägen
trots att de aldrig har mötts
tar hon honom i sin famn

drömmar av siden
sammet och lump ingen av
hennes vävar är
vävda av en slump havet
skimrar i hennes mattor




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-24 14:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De här målade, vävda orden tycker jag om. Fint skaldat!

"drömmar av siden
sammet och lump ingen av
hennes vävar är
vävda av en slump havet
skimrar i hennes mattor"

/Ann
2010-10-24

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
verkligt vackert vävd vers
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP