Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord smeker mig

Dina ord smeker mig
när de många milen
skiljer oss åt

Om du bara visste hur
mycket du berör mig
trots att du inte är här

När jag inte kan sova
tänker jag på hur
vacker du är

Hur dina ögon glittrar
och det underbara
leendet du ler åt mig

Känner dina hjärtslag
mot min hand och en
harmoni sprider sig

Tillslut somnar jag med
ett leende på läpparna,
drömmer om dig

När jag vaknar igen
ler jag igen för snart
vill du träffa mig igen

Älskar dig..




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-24 20:37



Bookmark and Share


  Dalliance
Klockrent och vackert!
2010-10-30

  Lars E Jönsson
bra skrivet om en längtan
2010-10-25

    Ladyblack
underbar känsla du förmedlar. *tumme upp*
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP