Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommar -05


Panik?

döden i att inordna sig
burka in sig
i rutnätet
sköna känslan i att
fly
utan ångest
\"jag gör väl fan som jag vill\"
men med balans
med en vegetarisk burgare
i magen
flyger jag lätt
ledig
är jag
är du med?
jag mår bra idag
det är ju helt okej
hoppas det går bra
för dig
också




Fri vers av choralone
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-11-28 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone