Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hål i mitt hjärta stort som ett kulhål

Man kan få vad man vill i världen, men jag ville ha dig.
Ett par ögon som gud gjort speciellt för mig.
Att blunda hjälper inte, synen av dig finns fortfarande kvar.
Och bara tiden kan sudda bort dig från min själ.
Men du kommer att lämna kvar ett stort ärr, en plats som ingen annan någonsin kommer att kunna fylla.




Fri vers av Du.är.unik
Läst 274 gånger
Publicerad 2010-10-26 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Du.är.unik
Du.är.unik