Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvävs

Drar ut på det,
så länge som möjligt
Tills det blir outhärdligt
Fram tills mitt hjärta skriker efter luft
Nej, jag vill inte ha någon kärlek
Jag vill inte vara "vi" med någon
Jag kan inte bli fasthållen i något,
det får mig att kvävas långsamt

"HALLÅ, JAG KAN INTE HA DET SÅ HÄR!!!"

Skulle må så mycket bättre utan dig
Jag är ledsen raring,
men det blev aldrig mer än detta
Det blev ingenting mer än drömmar allt det du talat om
Jag behöver ta mig bort från detta
Måste tänka på mig själv
Jag kan inte vara kvar i något som emosionellt tar död på mig
Även du förtjänar mer än att behöva lyssna på mina lögner

Hejdå älskling,
hoppas du hittar någon som kan ge dig allt det där jag inte kunde
Själv ska jag leva ensam
Orkar inte detta igen




Fri vers av Schris
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-27 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schris
Schris