Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har väntat så länge

Du tittar på mig, lägger
huvudet på sne och frågar
om jag vill följa med

Tar min hand, drar mig
intill dig och ber mig att
alltid älska dig

Jag svarar att jag följer
dig vart du än går, att
jag för alltid älskar dig

Du ler, dina ögon glittrar
och du talar om att du
är så lycklig med mig

Jag är lika lycklig som
du, har väntat så länge
på det här

Hör hur regnet slår mot
fönstret, ser mig omkring,
det var bara en dröm

Det kändes så verkligt,
som att du faktiskt var
här hos mig

Och tomheten hånler
åt mig...






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-27 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP