Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom idag


Höstväder

Det är i slutet på oktober
och höstväder -
bjuder in mig till att ta på
varmare kläder

Det är i slutet på oktober
och när jag ser den gamla eken
hur den rör sig i takt med höstvinden
så tänker jag på
att den är så övergiven och grå

Det är i slutet på oktober
och de sista löven virvlar verkligen
omkring jag riktigt ser hur de
blir så våta och tunga
i björken hänger en övergiven gunga

Det är i slutet på oktober
och ett riktigt höstväder

men imorgon så
kanske den vackra solen igen försöker
oss nå
och vi får njuta av en himmel så klart blå
så att vi ut igen vill gå

101027




Fri vers av sajo
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-27 16:31



Bookmark and Share


  ULJO
Höst igår, sommarvärme idag. Vädret är nyckfullt. Fint skrivet.
2010-10-28

    ej medlem längre
Fint skrivet om det så typiska höstvädret!


"Det är i slutet på oktober
och ett riktigt höstväder

men imorgon så
kanske den vackra solen igen försöker
oss nå"

/Ann
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

sajo