Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höstlöv


Text 18


Inte trodde väl jag att jag skulle klämma mig igenom ett nålsöga för din skull.

Inte heller trodde jag att jag skulle lyckas ta ner månen just för dig.

Inte visste jag att jag skulle virvla omkring som ett höstlöv av ditt leende.




Fri vers av curlysue
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-27 21:05



Bookmark and Share


  Mizza
Denna var mysig och väldigt fin, tummen upp!
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

curlysue