Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Isbjörnarna, kärleken och lögnen.


Text 21

Minusgraderna slog mot mig när ditt leende avstannade.
Frosten äter oss levande, baby.
Vår sol är nu försvunnen.

I takt med dina lögner, de som du så milt körde ner i halsen på mig.
Och jag gapade.
Och jag svalde.

Ska du någon gång förstå?
Nej.
Aldrig.

Klimatförändringarna är här för att stanna, mellan dig och mig och isbjörnarna.




Fri vers av curlysue
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-11 16:48



Bookmark and Share


  Mizza
Jag älskar den! Hur du beskriver situationen i ord, hur du formulerar. Den är fantastisk!
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

curlysue