Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långa vägar hem

Allt som fanns kvar var glada dagar och fyra veckor till jul
Någon står på torget och säger snart blir det våran tur
Med domedags plackat
Och I bibeln står det \"vad var det jag sa\"
Och allt som skulle bli så bra har blivitt ingenting att ha
Men skynda inte än, Det är bara långa vägar hem

Med kylskåpssvält och ingenting går rätt
Så blir det gärna lite mer än vanligt som skett
Innan den nya timmen slår
Har det säkert hundratals år
Och allt teknik som skulle bli så bra, har blivitt ingenting att ha
Men skynda inte än, Det är bara långa vägar hem





Fri vers av xstoffex
Läst 214 gånger
Publicerad 2005-11-29 03:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xstoffex
xstoffex