Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skum är ordet.


När pappa slog mamma till en båt

\"Så där ja\"
sa farsan.
Och tvättade sig om händerna.

\"Ska det där vara en båt\"?
Frågade lillbrorsan

Farsan tittade storögt på honom.
\"Nej för fa\'an.
Det där, det är mamma?\"

\"Jahaa... det syns inte\"

OJ vad vi skratta\'




Fri vers av xstoffex
Läst 206 gånger
Publicerad 2005-11-29 03:34



Bookmark and Share


    Evve
haha... va..? :P
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

xstoffex
xstoffex