Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt och fel

Livet är ibland tungt,
men blir alltid någon gång lätt.
Det gäller att ta det lite lugnt,
och att göra vissa saker i sitt liv rätt.

Att leva är dock att misslyckas och lyckas.
Ibland det dumt kan tyckas.
Varför måste man göra fel?
För att sedan kunna känna sig hel?
Det är ett faktum som är,
som alla ska finna nu och här.

2010-10-28







Fri vers av Aspergergirl
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-28 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aspergergirl
Aspergergirl