Positivt tänkande är en bluff

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Positivt tänkande är en bluff




FISKESKÄR

om man blundar

tilräckligt hårt

finns det ingenting

som är svårt

ro, ro till fiskeskär

lotta från fiskaregränd

bor där

 

om man tänker

råpositivt

så behövs inget

progressivt

dröm, dröm

om fiskeskär

tänk att få tillbringa

nätterna där...

 

om man iklär sig

skygglappar

smälter bums alla

istappar

blås, vind

från fiskeskär

hennes vittring

dallrar där

 

 

söta lotta

från fiskaregränd

jag är bränd men

är ändå tänd

min dröm

om fiskeskär

är en drömbåt

på väg från misär

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29/10 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-29 15:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och vemodigt
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP