Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himlavalvspoesi

Mina ögon har vandrat längs varje gata
men aldrig fastnat så mycket som på dig
när våra nyckelben rör varandra är allt


jag kan tänka på



hur jag önskar att våra handflator aldrig släpper
varandra


och allt jag kan känna
i det ögonblicket


är hur dina andetag fryser mig till is



#


solen rodnar när den ser dig i ögonen

men det gör inte jag



för jag vet att jag är den du vill ha

även fast himlen skrattar åt oss
vet jag att den inte kan göra något

men jag och solen är de enda
som ser det vackra

dig




Fri vers av äntligen på väg
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-30 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

äntligen på väg
äntligen på väg