Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vänskap är evigt vacker.


vänner.

Vänner är det viktigaste, vänner är det finaste du har.
Jag har mina vänner och utan dem vet jag inte var jag skulle göra.
Ni finns i mitt hjärta, ni tar bort min smärta.
Ni får mig att skratta, ni får mig att le.
Ni får mig att se, saker som jag kanske inte kan se.
Jag älskar er och tillsammans ska vi vandra genom livet, som om det var en enda lång väg.:)




Fri vers av elskad_engel
Läst 450 gånger
Publicerad 2005-11-29 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elskad_engel
elskad_engel