Två "tidningsankor" i en ankdamm. Gävleborg = Ankeborg.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två "tidningsankor" i en ankdamm. Gävleborg = Ankeborg.




MONOPOL PÅ ATT STICKA UT

två som har monopol på

att sticka ut

och som ständigt sätter fyr på

sitt onda krut

är två redaktörer på

tidningarna i stan

orädda aktörer

och helylle hela dan

 

darra, gävle city

när herrarna ryter till

är man maktfullkomlig

så får man jämt som man vill

villkor ska dikteras

från skrivborden som de har

allt ska refuseras

tills blott en elit står kvar

 

widegren och lutti

två pennfäktare av rang

ingen opponerar sig

mot sådan stor talang

tvenne höga hästar

men oerhört lågt i tak

talar mer än gärna

och alltid i egen sak

 

 

LARZ GUSTAFSSON   30/10 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-30 15:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Så kan det vara med tidninsskribenter
bra skrivit
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP