Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt och fel

Mina ord är värdelösa

sålänge ingen annan bekräftar dem och håller med.

och ju mer som bekräftar och säger det är rätt

ju mer rätt blir de. Jag undrar fortfarande vad

rätt och fel är. Jag vill ha en bra förklarning

men imed det finns mer åsikter än människor

så kommer man ju aldrig få en san bild på vad

som är rätt och fel. Om alla i världen sa att det

var rätt att döda förutom jag. Skulle det då vara

rät att döda och jag skulle ha fel. Men när man

tänker efter i endel tillfällen så är det rätt

att döda. Det finns döds-straff. Är det någon

skillnad på rättvisa och vad som är rätt

eller orättvisa och vad som är fel?

Rätt och fel. Ett av de jobbigaste frågor

som det antadligen inte finns något svar som

faktiskt är "rätt"




Fri vers av Oskar Johansson
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-30 21:44



Bookmark and Share


    Q.O.D HO
Dina tankar e väldigt mörka de e sant att ord är värdelösa men vem behöver ord? Känna och veta vad som är rätt för dig är den ända kunskap och fakta du behöver. Även om ord kan påverka dig ibland :)
2011-06-06

  Trazan
Du tänker....
intressanta åsikter du har måste jag säga.
Ja, vad är rätt och vad fel.
Men, tänka är BRA!
Grubbla är inte så bra.

Ha det bäst!!
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Johansson
Oskar Johansson