Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skrev denhär runt 1, på natten som precis var. kanske skriver jag konstigt på natten - jag vet inte . men.... det var såhär det kändes just då..


Som en glasbit

Kniven skär igenom mig.
Nej... ingen kniv. En glasbit.
En glasbit från skolans trasiga fönster.

Känner mig också trasig.
Som att jag nästan är borta - bara finns en bit kvar.

En bortkastad glasbit .
En bortkastad glasbit man kan skära sig på.

Gör mig levande - "GÖR MIG VERKLIG!"
Kom hit, ge mig värme, slipa mina kanter.
Helvete...Så skör jag är.
jag är kall, vass, genomskinlig.

Folk vill få bort
allt splitter av glas...
- "Jag är en sån man borde kasta bort"




Fri vers av T.R.
Läst 345 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-10-31 08:52



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mycket bra
2010-11-24

  Julio VIP
Denna berör.
Bra gjort^
2010-11-21

    ej medlem längre
kanon!
2010-11-06

  Matilda Ida Anette
Fantastiskt bra skrivet!
Man kan skratta, man kan le, men inuti en skär den där smärtan som tar över ibland...
2010-11-06

  Ola Rydberg
Riktigt djävla bra
hjärtskärande ångest
snyggt jobbat
2010-10-31

    Laz
Jag tycker om detta:

Gör mig levande - "GÖR MIG VERKLIG!"
Kom hit, ge mig värme, slipa mina kanter.
Helvete...Så skör jag är.
jag är kall, vass, genomskinlig.
2010-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Det som hände oss i skolan formar oss.
Min gamle vän Thomas Di Leva berättade i går i tv-programmet "Så mycket bättre" att han blev mobbad under sin gymnasietid. Något som jag vetat i cirka 30 års tid.
Sedan kastade man sten på honom under vissa av hans liveframträdanden.
"Jag lärde mig att dansa", konstaterar den härlige gävlesonen glatt.

Ur allt lidande kan, paradoxalt nog, en fågel Fenix resa sig.

Aldrig någonsin ska någon kasta bort våran Tessistös!
2010-10-31

  yoakimu
Inte alls konstigt, utan mycket effektfullt skrivet. Känns.
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

T.R.