Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÅ ALDRIG STILLA

staden där man inte

får stå stilla

gör man det så

mår de andra illa

man ska jagas som

en älg på hösten

nåde den som vågar

höja rösten

människor går alldeles

för nära

man vill irritera

och besvära

 

 

LARZ GUSTAFSSON   31/10 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-31 15:26



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa människor som är för nära känns igen!
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP