Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARBIEDAGAR

finns det en människa

under alla lager?

finns det en individ

bakom din mask?

lever ett unikum

under all fernissa?

dränks din personlighet

i allt skval och blask?

 

hemma i flickrummet

finns inga kontroller

där kan du släppa ut

ditt fängslade jag

avsminkad, avklädd och

fri från alla roller

avslutar du en

betungande dag

 

 

LARZ GUSTAFSSON   31/10 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-31 15:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
En text att diskutera i skolan! Bra!
2010-11-01

    Sven-Erik Sköld
Lysande berättelse, inkännande och beskrivande; så är Människans situation. Hon får inte - tror hon - vara sig själv; annat än i total ensamhet.
2010-11-01

  mare VIP
Bra text
2010-10-31

    manipulerade_mongon
Bra text!
2010-10-31

  anits VIP
Mycket bra, så är det nog får många
2010-10-31

  © anakreon VIP
Tidens tunga tecken
Calle
2010-10-31

  Robin V
Mycket bra!
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP