Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då de tjockaste molnen döljer

Om natten,
då de tjockaste molnen
döljer,
till och med då kan jag
se

Stjärnan,
den speciella som bara
är din,
den som lyser bara för
dig

Om natten,
då diset är som värst
finns,
vattnet framför mig och
skvalpar

Sakta,
i små små vågor in mot
kanten,
mot stranden där jag
står

Ensam,
men minnet av oss
hjälper,
mig att klara ännu en
dag

Saknaden,
är svår och hjärtat
värker,
men jag fortsätter
andas

Ditt leende,
tänker jag på och mina
tårar,
slutar rinna för en liten
stund






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-31 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP