Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyrens utstrålning

Ibland sörjer jag din närhet
tänk att få vara i din skugga
Det är något med
din djuriska utstrålning
Flera sekler av självsäkerhet
Tänk om jag kunde få bada
i din uppmärksamhet igen
Känna hur du biter tag
i min bleka hals
och får mig att darra
av nyväckt begär

Du har blivit min drog,du mörkrets varelse




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 213 gånger
Publicerad 2010-11-01 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta