Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖSTANVINDEN

folkkommunen östanvindens

arbetarbrigad

människor som har förvandlats

omformar en stad

arbetet är till för dem

som utför arbetet

en behovsstyrd produktion

som gynnar flertalet

här ägs produktionsmedlen

av folkets kollektiv

ingen profiterar på

nån annans arbetsliv

ohlys snack om testuggande

och om dogmatism

faller som en fura för

vår kristenkommunism

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-01 16:12



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Riv och glöd skulle jag vilja beskriva det!!/B
2010-11-01

  anits VIP
Mycket vackert skrivna rader
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP