Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FISKARFLICKAN

kom och sy ett segel

av de drömmar vi har kvar

kasta loss från kusten

där allt finns i tryggt förvar

horisonten lyser

och vårt drömland står i brand

ingen av oss fryser

värmen går från hand till hand

 

låt en blodröd fana

kröna masten på vår båt

själens omloppsbana

heter vild och varm och våt

ingen världsomsegling

men en stillsam fisketur

som en återspegling

av det vi är sprungna ur

 

 

akterut är förut

och föröver framtiden

varma vänstervindar

smeker innanlår igen

de bär med sig doften

av en fiskarflickas kön

snart ska ryska posten

nå den obebodda ön

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-01 16:31



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Genialiskt bra...blir så otroligt glad och uppåt av denna fian dikt...Bravo, mannen!!! /B
2010-11-01

  anits VIP
Mycket målande och vackert
tycker om den här
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP