Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

virvelvind

Som en virvelvind
lik en wunderkind
alla har sidor
som ett utbud av kryddor
vissa är starka
vissa är len
vissa är långsökta
och några
man känner igen





Fri vers av the apache kid VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-01 17:54



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, vi består ju av olika delpersonligheter, vissa är man van vid, och låter denne så vara framme
medans andra väntar på sin tur att bli upptäckta

tackar för läsningen
2010-11-06

    ej medlem längre
Leende sprider sig i mig när jag läser,
som en virvelvind som drar genom systemt.
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP