Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min längtan är så enorm till havet


Snäckan på stranden

Vid havsstranden går
jag och njuter av vågornas
saltstänk

jag och min vän
vilar våra trötta ben
på en bänk

hela min kropp fylls
av underbar ro
plötsligt dras mina ögon
till en snäcka som på stranden bo

snäckan på stranden jag plockar opp
för att sätta den intill mitt öra

snäckan på stranden innehåller havets
toner som jag kan få höra

snäckan på stranden fyller mig med
poesi

snäckan på stranden som jag nu håller
i min hand den ger mig så mycket energi

snäckan på stranden
lägger jag tillbaka i sanden

snäckan på stranden kanske följer den
åter med havets tidvatten
som hörs i den härliga ljumma natten

101102




Fri vers av sajo
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-02 08:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader, min längtan till havet
är också stor, men det känns som
det bara är en dröm
2010-11-02

  aol
så vackert skriftat
2010-11-02

  ULJO
Mycket gåtfullheter döljs i snäckans inre rum, tur att du fick känna den. Härlig text min vän.
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

sajo