Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅBUDSMENTALITET

man ska ha

dåligt samvete för allt

utom det som verkligen är fel

är man svensk och gillar lunchbuffé

har man ingen del i massans spel

man ska ha

dåligt samvete för att

man vägrar vara vegetarian

för att man vill vara klädd i svart

och för att man vill fly från doppardan

 

 

män ska kuvas

så att de blir våp

knähundar i ett matriarkat

alla måste läsa horoskop

dricka vin och äta rätt sorts mat

man ska ha

ett skuldmedvetande

om man inte utövar en sport

åka båt till gazaremsan och

ständigt förespråka fri abort

 

 

LARZ GUSTAFSSON   2/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-02 16:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Dåligt samvete det ska man inte ha
man ska äta det man själv vill och
vill man inte fira jul, så finns det
ingen anledning ha dåligt samvete
vi är fria människor att göra det
som vi känner är bäst för den vi är
2010-11-02

  Måna N. Berger
Man ska inte ha dåligt samvete för någonting som man verkligen kan stå upp för. Och definitivt inte för att man gillar lunchbuffé. Det är ju gott!
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP