Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en titt på batman och heath ledger kan inte inspirationen låta mig va.


inte den superman du såg i filmen


han är zorro


och han är kontinental


har ingen bil


trots pengarna efter sin far


han följer gi


och han hatar ph


han kommer ta första bästa tåg


som går


härifrån




Fri vers av clarie. k
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-02 18:15



Bookmark and Share


    vilgot hellros
skön
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

clarie. k
clarie. k