Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den där känslan vi alla känt, den svarta sjukdomen som ingen läkare i hela världen kan bota


evigt skyldig



jag kommer tända en tändsticka
bränna bort varje band som binder mig till denna plats

när röken försvinner
kan du betrakta oss som kvitt




Fri vers av clarie. k
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-20 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clarie. k
clarie. k