Jesu fråga till mig: "Och vad har vi lärt oss, Larz?"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesu fråga till mig: "Och vad har vi lärt oss, Larz?"




VARDAGSLANDA

vardagslanda i stabilitet

som inte min hand har byggt

vardagsliv i en hyrd lägenhet

med himlens Gud blir det tryggt

farhågor byts i resignation

som är kapitulation

vardagslanda i stillhet och frid

som bärs av den sanna tron

 

LARZ GUSTAFSSON 2/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-02 21:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Gud ger inre trygghet,oavsett
2010-11-03

  anits VIP
Trygghet i den tro det har
du verkligen
2010-11-02

  Måna N. Berger
Det känns verkligen tryggt och lugnt här, som på en liten ombonad flotte mitt ute på öppet hav. Tryggheten har du inom dig.
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP