Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖDD IN I HÄNGIVENHET

den som är född in i hängivenhet

nöjer sig inte med mindre

den som är född in i hängivenhet

flödar av liv i sitt inre

strömmar av levande vatten som är

källan där själen kan svalkas

den som är född in i hängivenhet

känner behov av att nalkas

 

LARZ GUSTAFSSON 2/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-02 22:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Grattis till placeringen - som du verkligen är värd
2010-11-03

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert in i själen/B
2010-11-03

  © anakreon VIP
Mycket vackert formulerat
blir förstås applåderat.
Calle
2010-11-03

  mare VIP
Mycket bra
2010-11-03

  anits VIP
Mycket vackra rader
som berör mycket
2010-11-02

    Sven-Erik Sköld
"Född in i hängivenhet", vilken fin beskrivning och vilka konsekvenser det får, för hela livet och ända in i evigheten! Den som fötts in i det livet, vill inte ha utspätt vin eller ljummet vatten!
2010-11-02

  Måna N. Berger
"Född in i hängivenhet" - det är vackert.
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP