Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig älska dig

Låt mig älska dig
tills döden
tar mina
sista andetag
I ljusens sken
kapitulerar vi
för våra
kroppars begär
Jag känner
dina läppar
som rör sig
Jag kan känna
vibrationerna
av vad du vill säga




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-03 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta