Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I månens sken

Månen speglas som glas i havsvattnet,
Precis så som dina glänsande ögon,
Där står du,
I månens sken,
På stranden där du såg mig falla.
Falla från klippan,
Ner i det,
Mörka,
Kalla,
Onda vattnet.
Förtvivlat kastade du dig i vattnet,
Ropade mitt namn tills du fann mig,
Liggandes på botten.
Du visste,
Du visste mycket väl att det var försent.
Jag var borta,
Men ändå kvar,
Kvar i ditt hjärta,
Du visste,
Du visste att det var dig jag tänkte på,
När jag föll från klippan,
Du visste att det var dig jag tänkte på,
Tills mitt hjärta slutade slå på havets botten.




Fri vers av Roxannna
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-03 12:23



Bookmark and Share


  Roxannna
Jo, det är sant.
Samtidigt tycker jag den är ganska vacker, i helhet.
2010-11-03

  MoonCalled
Sorglig
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Roxannna
Roxannna