Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖMNENS OAS

slocknar slut och

det undermedvetna talar

det är höga berg

det är djupa dalar

allt det där som jag har

förträngt på dagen

och en del som ligger

i strid med lagen

 

sover tungt och sött

efter kroppsarbetet

sussar utan agn-svar

för själva vetet

kopplar bort processen

med all sortering

all planering och all

modern kryptering

 

 

några timmars frisurfing

utan skyddsnät

skönt att återvända

till denna trygghet

man ska inte väcka

den björn som sussar

och som drömmer sött om

pernillas pussar

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-03 18:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt!!!
2010-11-04

  Måna N. Berger
Ljuvligt sant och rart med pussdrömmar! :)
2010-11-04

  anits VIP
Mycket bra skrivet och berörande
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP