Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGET ATT GÖRA

vad kan jag göra åt min längtan?

den måste korsfästas igen

för ingen felaktig förväntan

får gro och växa fram ur den

det är så smärtsamt att bli korsfäst

man skriker uti högan sky

men ofta kan det som är näst bäst

förhindra dagen från att gry

 

det finns nog inget jag kan göra

så jag får överlämna allt

allt som vill fräta och förstöra

och suga sältan ur mitt salt

jag vandrar fram mot tidlös frihet

jag vandrar alltid mot en vår

då finns ej plats för dubbellivet

då gäller blott ett enkelspår

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-03 18:48



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Livet är en strid, men det är oftast sig själv man möter i striden.
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP