Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NERVÖS STAD

så fort jag gör något

blir någon nervös

nu är jag för hård och

nu är jag för lös

om jag tar fram blocket

och skriver nånting

så hotas vi alla

av massutrotning

och tar jag en fika

på något café

så jämställs jag snabbt med

ett bombhot in spe

för frihet är fruktad

och utgör ett hot

i städer som gävle

så står man emot

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-03 18:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Dom får passa sig för Larz :)
2010-11-06

  Måna N. Berger
Varg i veum..
2010-11-04

  anits VIP
Avundsjuka är det tyvärr många
som är, det ser man både här
och i det vanliga livet
2010-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Japp, det är kväll och de avundsjuka har vaknat upp igen.
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP