Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt mörka moln, över mitt huvud.

Allting blir livfullt med ljud

men
under tystnad
dör allting ut

Allting blir livfullt med ljus

men
i mörker
dör allting ut

Problem uppstår
utan ljud
Fasa uppstår
utan ljus

Men utan tystnad
utan mörker
skulle livet kännas
meningslöst
simpelt

-och väldigt
väldigt
tyst och mörkt.




Fri vers av Jupiter
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-04 00:13



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Det dör aldrig

även om dom vill

keep on

for love
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Jupiter