Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt i dina ögon



Livets skeenden
begraver sorgerna i
djupt i sitt hjärta
väljer att minnas glädje
lindring mot fantomsmärta




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-04 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP